sábado, 13 de octubre de 2012

Festa Major de Cistella, 2012

Aquesta ha estat una experìencia per a nosaltres, i quasi que no tenim paraules per a definir-la.

No era una fira. Ens havíen convidat a una Festa Major... i la incògnita i suspens i intriga... planàven sobre nosaltres.

I ha resultat un dia fascinant. Absolutament fascinant. Sí, els amics de Cistella han volgut compartir amb nosaltres la seva festa major i hem pogut donar alegria i color al poble mentre anavem parlant i presentant els nostres peluts.

La Gemma i el seu marit, la senyora de la casa davant la parada, el seu cafetó i coca... i tots els pares i la mainada... hem pogut gaudir junts de tot el dia... que fins i tot se'ns ha fet curt!. Ah, i gairebé ni ha plogut!

Una nova experiència i uns nous amics... i una nova adopció! Sempre quedarà en el record que la Noah va trobar família en el Festa Major de Cistella.

Hem trobat una nova manera de portar la cultura de les adopcions als pobles, a la mainada, als avis... Tothom ha pogut veure a la Rasta i a la Noah, soltes, sense corretja, ben educades, obedients... mereixent per mèrits propis una llar on rebre manyagues i més manyagues.

Gràcies al poble de Cistella, al Som-Hi i sobretot a la Gemma, la "culpable" de tot!. Una abraçada immensa!

MÉS FOTOS:
https://picasaweb.google.com/111161187766293923361/FestaMajorDeCISTELLA2012



















1 comentario:

  1. Realment ha estat un dia inoblidable ........ ja estic comptant haver quant falta per a la Fira del vidre ...... desitjant tornar!!!! gràcies per un fantàstic dia i per haver-nos fet sentir part de la vostra família ........

    ResponderEliminar